زهرة الصبار

أهلا ومرحبا بكم زائرينا الكرام ، نتمنى ان تقضوا معنا وقتا طيبا ، ويحوز منتدانا اعجابكم . ويسعدنا انضمامكم الى اسره منتدى زهرة الصبار كاعضاء فاعلين .

لكل منا طموحات واهداف كثيره يود ان يحققها وتختلف تلك الاهداف باختلاف الاشخاص وتنوعهم فحق على كل عاقل ان يجيد فى تخصصه ومايوافق مواهبه

المواضيع الأخيرة

المواضيع الأخيرة

سحابة الكلمات الدلالية

التبادل الاعلاني

التبادل الاعلاني


انشاء منتدى مجاني



أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

التبادل الاعلاني


    طريقه عمل اللنشون بدون لحم فى البيت

    شاطر
    avatar
    ( ام عبدالرحمن )
    suobar
    suobar

    عدد المساهمات : 397
    نقاط : 1964
    السٌّمعَة : 6
    تاريخ التسجيل : 12/11/2010
    العمر : 57

    طريقه عمل اللنشون بدون لحم فى البيت

    مُساهمة  ( ام عبدالرحمن ) في الأحد 21 أبريل 2013, 9:06 am



    السلام عليكم

    طبعا اغلبنا بيحب اللانشون لكن بيقرف منه

    دى كانت مشكلتى لحد ما لقيت طريقته وبجد زى اللى بنشتريه من بره ومضمون

    المقدير:-
    4 بيضات

    4 جبنه مثلثات

    2 مرقة دجاج

    1\2 معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون

    1\2 معلقة صغيرة حبهان مطحون

    1\2 كوب زيت

    1 كوب دقيق

    معلقة فلفل قرنقوطى عشان يدى اللون الاحمر وممكن تبدليه ب3 معالق بنجر مفروم


    الطريقة:-

    هنجيب كل المكونات دى ونحطها فى الخلاط ما عدا الدقيق

    وبعد ما نخلطهم نحطهم فى حله او طبق وبعد كده نحط الدقيق ونقلبهم مع بعض


    بعد كده نجيب كوبايه استالستين او علبة سمنة صغيرة عشان يطلع اللانشون مدور زى اللى بره وندهنها زيت ونحط اللانشون بعد كده


    هنحط حله نصها ميه على النار ونسيبهل تغلى بعد ما تغلى نحط الكوبايه جوه الحله و نغطى الحله

    اهم حاجه ان الكوبايه تكون اقصر من الحله

    ونسيبها 1\3 ساعه وتشوفيها اذا كانت استوت زى ما بتشوفى الكيكه هتجيبى سكينه وتغرزيها جواها

    وبعد ما تستوى تقلبياه وتسيبيها تبرد وتقطعيها شرايح

    ملحوظه متكتريش الحبهان اوى عشان يديكى طعم اللانشون بالظبط


      الوقت/التاريخ الآن هو السبت 24 فبراير 2018, 6:27 am